HUR FUNGERAR DET?

Lättast är att börja med att mejla mig en bild på möbeln och berätta lite om dess skick. Då kan jag ge en ungefärlig prisbild.

Välja tyg gör du lättast i min studio på Hisingen, men jag kan också komma hem till dig med några tygförslag. Det finns tyger att välja på från flera olika märken. Jag hjälper dig gärna att hitta rätt!

Mejladress: therese@modernstories.se

SPECIAL, SPECIAL

Ibland behövs något alldeles extra i möbelväg. Då kan det vara skönt med lite hjälp. Jag älskar att specialanpassa möbler för en plats, ett företag eller en person. Det kan vara en soffa i entrén till ert kontor som visar upp vad ni är för företag och fångar era besökares intresse eller en fåtölj till en vän med ett specialintresse.

 

à la London-praliner

Till designmarknaden à la London tryckte jag upp ett tyg baserat på marknadens grafiska profil. Sedan kläddes två stolar i tyget och blev till riktigt söta praliner.

Hästtokig

Med bett, tyglar, jute och tyg med hästmönster har jag fått ta fram fyra olika fåtöljer och en pall. Varje möbel har sina specifika och originella detaljer, men samtidigt passar de utmärkt ihop. Som en liten hästflock.

Cirkus

Jag fick en beställning på en cirkusfåtölj i rött, vitt och svart. Stor, skön och snygg skulle den vara. Voilà!

Panda i ettårspresent

Att fylla ett år är speciellt, då behövs en riktigt speciell present. En liten kille fick en pandapall med öron, svans och tassar, en present han kommer att ha glädje av länge. På ena sidan broderades hans namn in.