MODERN STORIES STUDIO

Tapetserarverkstad • Designstudio

TAPETSERARE

Att vara möbeltapetserare är som att vara trollkarl. Gamla, utslitna möbler förvandlas till något nytt och modernt. Här kan du få något alldeles unikt som passar just dig och ditt hem. Det blir en möbel att älska, en möbel som kan följa dig genom livet.

I min studio klär jag om fåtöljer, stolar, soffor, pallar, dynor, sänggavlar och annat med tyg eller skinn på. Jag knyter om resårer om det behövs, gör traditionella grundstoppningar i naturmaterial eller stoppar med polyeter.

Så här fungerar det!

 

Designa din egen möbel

– jag fixar den!

 

SHOP

Här säljer jag min showpieces. Många sticker ut och gör ett statement, andra är mer lättplacerade. Hoppas du hittar en som passar just dig och ditt hem.

Egen design

Det går ju helt enkelt inte att låta bli. Jag är omringad av vackra möbler om snygga tyger dageligen. Då slås designhjärnan på och resultet blir ofta showpieces som är one of a kind. Välkommen in och bli inspirerad!

 

Special, special

Ibland behövs något alldeles extra i möbelväg. Då kan det vara skönt med lite hjälp. Jag älskar att specialanpassa möbler för en plats, ett företag eller en person. Det kan vara en soffa i entrén till ert kontor som visar upp vad ni är för företag och fångar era besökares intresse eller en fåtölj till en vän med ett specialintresse.

Om mig

Jag är inte bara tapetserare… Vägen till att bli tapetsör har varit krokig. Här berättar jag lite om mig och min vision.

@Modernstoriesstudio på Instagram

Kontakt:

Modern Stories Möbelstudio

Lantmätaregatan 15, Kvillebäcken i Göteborg

therese@modernstories.se

0736-562263

 

Följ mig @modernstoriesstudio